Skip to content

معرفی انواع شارژر خودرو برقی و کاربرد آنها

معرفی انواع شارژر خودرو برقی شرکت برونتاب

اختراع و ساخت خودروهای برقی (Electric Vehicle) در دنیا، تحولی عظیم در صنعت خودروسازی ایجاد کرده است. در این خودروها از باتری‌های قابل شارژ به عنوان منبع تامین انرژی استفاده می‌ شود. برای شارژ کردن این باتری‌ها، از شارژرهای مخصوص استفاده می شود.

شارژر خودرو برقی، تجهیزی جهت شارژ باتری خودروهای برقی می باشد. این نوع شارژرها به دو مدل AC و DC تقسیم‌ بندی می‌شوند. عموماً، شارژرهای AC به عنوان شارژر کُند یا خانگی و شارژرهای DC به عنوان شارژر سریع در دنیا شناخته شده اند.

یک شارژر AC (قابل استفاده با برق شهری) با قابلیت نصب روی دیوار و زمین است که در دو مدل تک فاز و سه فاز عرضه شده است. از این شارژرها به طور گسترده می‌توان در پارکینگ‌های خصوصی، کارخانه تولید خودرو، شرکت ها و مراکز تجاری استفاده کرد.

شارژرهای خودرو برقی عموماً مجهز به نمایشگر یا نشان دهنده، جهت نمایش وضعیت شارژ می‌باشند. با توجه به درخواست کاربر، برقراری ارتباط از طریق  WiFi ، Ethernet و 4G می‌‎تواند امکانات مناسبی از قبیل استفاده از نرم افزاری های بین المللی شارژ را برای مالک خودرو برقی فراهم کند.

شارژرهای ماشین برقی شرکت برونتاب که دارای استاندارد اروپایی می‌باشند، بهترین گزینه برای نصب در خانه‌ها و مراکز تجاری کوچک محسوب می‌شود و در صورت نیاز به شارژ با استاندارد چینی، مبدل‌های مناسب در این حوزه وجود دارد.

نکته حائز اهمیت این است که شارژر خودرو برقی تک فاز، برای باتری‌های با ظرفیت کم مناسب است، در صورتیکه شارژرهای سه فاز، برای شارژ کردن باتری‌های بزرگ‌تر مناسب هستند.

خرید شارژر خودرو برقی

یکی از موانع اساسی برای خرید یا استفاده از خودروهای برقی، نگرانی از شارژ آن‌ها است. برای افرادی که به دنبال خرید خودروی برقی (الکتریکی) هستند، اغلب دغدغه عدم دسترسی مناسب به شارژر خودرو و شارژ کردن خودرو در نزدیکی محل کار یا در منزل وجود دارد. شرکت برونتاب به راحتی این مانع را از بین برده و با ارائه راهکارها و معرفی انواع شارژر خودرو برقی، خیال مالکان این نوع خودروها را برای شارژ سریع و دسترسی‌ به شارژر را راحت می‌کند.

کاربرد شارژر خودرو برقی

در عصر امروز بازار خودروهای برقی بسیار پر رونق است. این خودروها به ۳ دسته خودروهای تمام برقی باتری دار (BEV)، خودروهای برقی پلاگین هیبرید (PHEV) و خودروهای برقی هیبریدی (HEV) تقسیم بندی می شوند. در میان این ۳ دسته تنها خودروهای برقی باتری دار و پلاگین هیبریدی قابلیت استفاده از شارژر برقی را دارند.

از جمله خودروهای برقی پلاگین هیبرید می‌توان به تویوتا پریوس پرایم، فورد اسکیپ پلاگین هیبرید، تویوتا راو ۴ پرایم، لکسوس NX450h پلاس، اسپورتیج، بی ام و i8 ، میتسوبیشی اوتلتدر اشاره کرد. این خودروها باتری‌های خود را به دو روش تولید انرژی با استفاده از موتور یا به وسیله برق شهری تامین می کنند و گزینه بسیار مناسب برای افرادی است که مسافت کمی را در روز طی می‌کنند.

خودروهای تمام برقی تنها توسط یک موتور برقی کار می کنند. در این خودروها برق مورد نیاز برای حرکت، از طریق یک باتری قابل شارژ تامین می شود. در این گونه ماشین ها از هیچ موتور بنزینی استفاده نشده است. استفاده از شارژر خودرو برقی،  برای دارندگان خودروهای تمام برقی مانند تسلا، جگوار I-Pace ، فولکس واگن e-Golf ، پورشه Mission E و غیره مناسب است.

شارژر خودرو برقی مناسب استفاده در چه مکان هایی است؟

شارژرهای تک فاز (شارژرهای کُند یا خانگی) خودروهای برقی محصول مناسبی برای استفاده در مجتمع های مسکونی، اداری و تجاری کوچک و بزرگ هستند. علاوه بر این سرمایه‌داران و سازندگان مجتمع های مختلف می توانند برای بالا بردن ارزش ملک و ایجاد ارزش افزوده برای ملک خود، از شارژر برقی خودرو استفاده کنند.

شارژرهای سه فاز (شارژرهای سریع) خودرو برقی جهت ایجاد ایستگا‌ه‌های شارژ عمومی در سطح شهرها، تامین نیاز مشتریان در برخی از هتل‌ها، فروشگاه‌ها و مراکز مهم استفاده می‌شوند.

توجه داشته باشید که معمولا برای مجتمع‌های مسکونی کوچک و کم جمعیت استفاده از یک شارژر برقی خودرو می تواند پاسخگوی نیاز تمامی مالکان ماشین‌های هیبریدی باشد. هرچه به تعداد واحدهای مجتمع افزوده شود، ممکن است نیاز به شارژرهای برقی متعددی باشد.

نحوه شارژ خودروهای برقی با استفاده از شارژر خانگی برونتاب

استفاده از این شارژر برقی خودرو بسیار ساده است. همانطور که گفته شد، این شارژر در دو مدل تک فاز و سه فاز عرضه می شود. در هر دو مدل، این شارژرها برق ۳ فاز یا تک ‌فاز جریان متناوب (AC) را با استفاده از پریزهای استاندارد برق شهری دریافت کرده و همان برق را به عنوان شارژ به باتری خودرو منتقل می کنند. 

نحوه استفاده از این شارژرها به این صورت است که به تمام دارندگان ماشین های برقی یک کارت اختصاصی RFID (کارتی شبیه به کارت سوخت) تعلق می‌گیرد. مالکان خودرو برای هر بار استفاده از شارژر برقی خودرو باید کارت خود را در جایگاه مخصوص کارت قرار دهند تا شارژر برای آن‌ها فعال شود و اقدام به شارژ باتری خودرو خود کنند. 

بعد از شارژ شدن خودرو به صورت کامل، شارژر به صورت اتوماتیک قطع خواهد شد. معمولا برای پر شدن کامل باتری ماشین‌های برقی که به طور کامل شارژ آنها تخلیه شده باشد، به ۸ الی ۱۰ ساعت زمان نیاز است. این ویژگی باعث می شود که نیازی نباشد برای هر خودرو برقی، یک شارژر منحصر به فرد داشته باشیم.

ناگفته نماند این شارژر خودرو برقی دارای اپلیکیشن موبایل بوده و می توان با استفاده از آن، به اطلاعات موردنیاز دسترسی داشت. با استفاده از این فناوری شما می توانید از راه دور از میزان شارژ خودرو خود مطلع شوید. این قابلیت امکان مدیریت شارژ خودرو و نیز مشاهده روند شارژ را به کاربر می دهد.

نحوه محاسبه هزینه برق شارژر خودرو برقی در ساختمان‌ها

فرض کنید در یک مجتمع مسکونی ۲۰ واحدی زندگی می کنید که یک شارژر خودرو برقی در پارکینگ ساختمان نصب شده و در دسترس تمام مالکان قرار دارد. در این میان تنها ۵ واحد دارای خودرو برقی هستند و از شارژر خودروی برقی نصب شده در پارکینگ منزل استفاده می کنند. حال چگونه می توانید هزینه برق مشاع مصرف شده را به صورت عادلانه فقط میان ۵ واحد تقسیم کنید؟

با توجه به اینکه، عموماً جهت تامین برق تجهیز شارژر در ساختمان از کنتور برق مشاع استفاده می‌کنند، برای حل کردن این مشکل می توان از سیستم هوشمند تفکیک برق شرکت برونتاب استفاده کرد. شما با استفاده از کنتور تفکیک کننده برق به همراه سامانه هوشمند برونتاب، به راحتی می‌توانید از میزان برق مصرفی شارژر خودرو برقی در طول ماه مطلع شوید.

این کار باعث می شود میزان مصرف برق شارژر برقی خودرو از سایر مصارف برق مشاعات مشخص شود و تنها کسانی موظف به پرداخت هزینه برق شارژر برقی هستند که از آن استفاده کرده‌اند.

مدیران و مالکان مجتمع های مسکونی، تجاری و اداری کوچک و بزرگ می توانند با استفاده از این کنتورها، میزان دقیق مصرف شارژر خودرو برقی را مشخص کرده و بر اساس آن هزینه برق مصرفی ساختمان را از مالکان دریافت نمایند.

جمع بندی نهایی

شارژرهای خودرو برقی، تجهیزی برای تامین برق خودروهای تمام برقی یا پلاگین هیبرید محسوب می‌شوند. این شارژرها با توجه به نوع کاربری به شارژرهای خانگی و سریع تقسیم بندی می شوند.

شارژرهای خانگی که از نوع AC بوده، در دو مدل تک فاز و سه فاز امکان استفاده در پارکینگ منازل و مراکز تجاری کوچک را دارد. همچنین شارژرهای سریع یا تجاری از نوع DC بوده که مناسب استفاده در ایستگاه‌های شارژ شهری، فروشگاه‌های بزرگ و مراکز پرتردد می‌باشند. مدل‌های مناسب موجود دارای امکانات هوشمند بسیار پیشرفته ای است که از مهم ترین آن ها می توان به سرعت بالا شارژ، طراحی زیبا، سازگاری با انواع خودروها، پشتیبانی از پروتکل‌های مختلف ارتباطی و مقاومت آن‌ در برابر شرایط سخت آب و هوایی اشاره کرد.

در صورتیکه به دنبال خرید شارژر برقی خودرو هستید، شرکت برونتاب محصولات بی نظیر و با کیفیتی را به شما معرفی کرده است. همچنین این شرکت با توجه به پیشینه درخشان خود در حوزه ساختمان، دارای تیم تخصصی در زمینه نصب و اجرا شارژرهای خودرو برقی در ایران است که با خیال راحت می توانید پس از خرید محصول از خدمات نصب و آموزش رایگان، بهره‌مند شوید. 

مزیت دیگر استفاده از خدمات برونتاب در این است که می توانید برای هر شارژر خودرو برقی، یک کنتور برق مستقل جهت سنجش میزان مصرف شارژر، نصب نمایید. به این ترتیب، میزان برق مصرفی توسط شارژر اندازه‌گیری و از هزینه برق مشاع ساختمان کسر می شود.

اگر از خودرو برقی استفاده می کنید، لطفاً تجربه خودتان را در مورد استفاده و نحوه شارژ کردن این نوع خودروها در بخش نظرات، با ما به اشتراک بگذارید. 

برای دریافت کاتالوگ شارژر خودرو برقی شرکت برونتاب روی عکس زیر کلیک کنید.

کاتالوگ شارژر خودرو برقی
کاتالوگ شارژر خودرو برقی

این مطلب چقدر برایتان مفید بود؟

بر روی ستاره‌ها برای امتیاز دادن کلیک کنید

میانگین امتیازات 3.7 / 5. تعداد امتیازات: 30


نظر خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است